About Me

My photo

Wandering across continents with four rugrats in tow. Rediscovering myself through crochet, sewing, baking, cooking and smothering my family with lots of love!

Monday, March 14, 2011

weekend..not a normal weekend after....

Selepas 14/2/2011..weekend di bahrain sudah bertukar..sebelum ni, boleh jejalan ke BCC or Bahrain Mall..tapi sekarang, nak keluar jer, takut sangkut jalan jem..

Tapi, semalam (11/3) selepas beberapa minggu weekend berehat di rumah..we all decide nak keluar rumah..bawa Aira sekali..kitorang nak pergi Al-Ali Mall, Ceramic Cafe..nak ambil art work Aira buat masa Fun Day at Budaiya Pre-School (sekolah Aira)..

aira yang colour tu..cantik tak?

ha..tu dia memang sangkut..tapi selamat sekejap jerla, dapatla tengok dorang demo atas jalan sambil hon2..bising sungguh..
tu dia..penuh atas jalan..

haiya,tu yang malas nak keluar tu,kan dah tershooping..dah terbeli perfume Chanel Chance..bahaya tul bila keluar2 ni..hish.

Bukan tu jer..bila keluar rumah jer.mesti termakan kat luar,dah terspend 5BD,hanya utk 1slice tiramisu dgn 2 air,2 cookies.
aira..:)

4 comments:

  1. pandainya kak aira painting!! nnt buat byk2 lg k.. ;) syoknyer kak aira jenjln...cian aisya tinggal umah...

    ReplyDelete
  2. hehe..aisya still ada bintik2..x boleh keluar rumah..:)

    ReplyDelete
  3. Nad...currency apa hek kat bahrain.....suka la pic aira posing tu...kalu kat malaysia sure dah kata tu masjid tu...

    ReplyDelete
  4. Zai : Currency sini Bahrain Dinar,skang makin turun nilainye sbb keadaan after unrest ni..
    Tula,masa memula datang sini dulu,aira selalu cakap "mama,kita nak pergi masjid ke?" Semua shooping mall sini bentuk macam masjid..hahaha

    ReplyDelete