About Me

My photo

Wandering across continents with four rugrats in tow. Rediscovering myself through crochet, sewing, baking, cooking and smothering my family with lots of love!

Monday, March 7, 2011

Bertolak ke Manama

BYE BYE EVERYONE!!!
here we are..at the airport..13 Julai 2010 jam 11.59  mlm..


Aira and Aisya terpinga-pinga, tak tau pun yang semua nak kena tinggal dan pindah ke rumah baru di Bahrain.


Aira excited nak naik aeroplane. Kesian Aira..masa mula-mula sampai Manama, Bahrain, dia sibuk tanya mana rumah kita (rumah Taman Melati). So mama cakap yang kita nak pindah rumah baru. Kelakar sungguh bila Aira cakap "ooo..rumah lama kita dah roboh ek?". Hahahaha...sebenarnya dia tak paham pun..cian dia.

Aira sungguh baik and behave sepanjang perjalanan. Cuma dia penat sangat lepas dah stop transit kat Dubai. Aisya pulak asyik atas tangan mama...all the way. Mama  tak boeh nak tidur jadinya.


Ini Aisya masa transit di Dubai. Time 3am. Aira dah pengsan dalam prem. Transit for 5 hours. Penat sungguh bila ingtkan masa ni..huhu


Aira merengkok dalam prem..

Mula-mula kami tinggal di Elite Tower, Seef. Satu building dengan office papa (senang papa nak pergi kerja). Masa tu musim summer plak tu. PANAS giler. Around 50 degrees celsius. Habis muka Aisya merah2 and naik rashes.

No comments:

Post a Comment