About Me

My photo

Wandering across continents with four rugrats in tow. Rediscovering myself through crochet, sewing, baking, cooking and smothering my family with lots of love!

Tuesday, March 8, 2011

Aira rindu semua orang kat malaysia..

AIRA RINDU...


Hai.. kesian kat aira. Masa mula-mula datang sini dulu, dia  tak tau apa-apa. Dia  tak tau pun yang Malaysia tu jauh. Bila dah balik cuti ke Malaysia selama 1 bulan hari tu  (sepatutnya 3 minggu je tapi terpaksa extend sebab H1N1), baru dia tau yang semua orang jauh. Kalau nak balik Malaysia kena naik aeroplane. So,untuk mengubat rindu kat semua orang, dia pun create Mii character dekat Nintendo Wii (tu pun belum habis lagi sebab mama dia penat nak layan)..


Dari belakang: Uchu
Second Row: Nenek, Opah, Atok, Papa, Tokwan.
Hadapan: Aira, Aisya, Pak Ngah, Mak Ngah, Mama



Ini surat untuk Makngah. Tak tahulah apa isinya Makngah. Aira cakap nak pergi amik Makngah kat airport. Dia kata, Pakngah pergi work, pastu dapat duit boleh Makngah boleh datang sini..okay?

No comments:

Post a Comment