About Me

My photo

Wandering across continents with four rugrats in tow. Rediscovering myself through crochet, sewing, baking, cooking and smothering my family with lots of love!

Saturday, March 19, 2011

testing the water...

Test..test..test...


Hari ni..we all decide nak keluar sebab anak2 and bibik jugak dah mula rasa boring duduk dalam compound Almoayed Homes ni jer..so, jom kita pergi jalan ..kita pergi Toy R us and Seef Mall..


so, semua orang pun bersiap...


Dalam perjalanan..nampak bekas2 jalan kene tutup dengan batu..tong-tong sampah..dah semakin clear..dan tak ada orang jaga pun jalan tu..kedai2 di sepanjang jalan pun buka seperti biasa..




Nampaknyer kedai anak2 ni buka..tapi..bertampal note...




Semua kedai tutup awal..malam jer, semua orang duduk diam2 dalam rumah yer..


Untuk menghilangkan keboringan Aira..papa pun belikan la DVD Beauty and the Beast...wit tiara and wand..sukerla anak dara ni..hehe..


Store ini kami yang punya..hahahaha...ada 2 family jer kat dalam ni..

Lepas ke toy R us..kita masuk dalam seef mall..nak jenguk kedai apa yang buka...okla..hampir semua kedai buka..M&S, H&M, ELC, Zaina..food court..semua buka..cuma beberapa kedai kecik2 jer tak buka..lepastu Aira main wayang dia supaya dapat makan kat luar..sibuk jer dia minta Cinnamon Rolls..kalau mama buat kat rumah..dia x heran pun..




licin tu..

Well..itu jela report keadaan kat bahrain ni lepas 2 hari curfew..so far..keadaan dah mula terkawal..cuma sekolah jer yang xtau bila nak mula beroperasi semula...huhu





1 comment:

  1. hahaha..hamboi, syoknyer own toys r us tu. ouh, itula tiara yg aira tunjuk mlm smalam ae. nnt blk malaysia kita jln ramai2 ae! take care uolls..love

    ReplyDelete