About Me

My photo

Wandering across continents with four rugrats in tow. Rediscovering myself through crochet, sewing, baking, cooking and smothering my family with lots of love!

Friday, March 18, 2011

Birthday Aira 4yrs...2nd time

Hahahaha...again..aira ada birthday party..haritu kat rumah just wit our family..sepatutnya last sunday bawa cupcakes to school..tapi sebab sekolah terpaksa tutup (ni semua pasal batu2 nila)..mama dah ter bake cupcakes..so,party must go on jugak..tapi aisya still chicken pox(ok dah,tapi still ada bekas2..takut terberjangkit kt anak org plak)..so party terpaksa diubah suai skit..

Thanks to our neihgbour..Ros..meminjamkan rumah (walaupun esok dia dah nak balik msia)..Aisya terpaksa ditinggalkan dirumah dugn bibik..(kesian bucuk mama)

Kalo nak ikutkan sepatutnya ada lagi 2 tetamu, tapi harini terdapat 2birthdy party separated..Shazmin (anak Suhaila) punya birthday pun harini..tapi ni birthday party girls only..disebabkan ada boy sorang (anak Ros)..kita pun buat 2separated party..
1. Untuk small girls wit one boy party (rumah Ros)
2.Girls only party..(rumah Suhaila)

Disebabkan tak sempat nak beli present for Syazmin (anak Suhaila) ,aira pun bagi cupcakes jela yer..



Ni cupcakes yang sepatutnya dibawa ke sekolah..



Simple party

(dari kiri) Ammar-just be here for the cakes..(thanks Ammar,hanya ammar jer yang makan cake dengan semangatnye)
Aira - The birthday girl
Atikah -sibuk main sticker (baru dapat from the goodie bag)
Its a simple and nice party..buat ni pun sebab dah ter bake cakes..and nak menyedapkan hati aira yang xboleh nak pergi sekolh.


Thanks for Ros and family yang sekarang telah selamat balik Msia..I will miss you (dahler ni jer kawan saya yang ada kt bahrain..skg phone dh lama x berbunyi..huhu)

1 comment:

  1. considering the situation in bahrain at that time (and untill now...), party tu dh kira very happening! siap dgn very nice cake! kalau i yg buat party masa2 mcm nih..... silap hari bln kena tiup lilin atas cengkodok pisang lar .....tks to you too...the party really cheered up my kids.....after dah keboringan for weeks.

    ReplyDelete