About Me

My photo

Wandering across continents with four rugrats in tow. Rediscovering myself through crochet, sewing, baking, cooking and smothering my family with lots of love!

Tuesday, March 22, 2011

hadiah back dated..

Harini en shafiz balik opis awal sbb td pergi service kereta,so nak ajak dia melencong ke BCC (Bahrain City Center)..
Yelakan,haritu masa anniversary we all wa sudah silap tarikh..pastu bila nak pergi beli hadiah plak..jalan semua dah kene tutup..so,harini nak ajak pergi beli present..

tu dia hadiahnyer..mp3 player..so,lepas ni rajin2 la pergi gym yer..dah xde alasan..



Tapi dalam2 tengah shooping hadiah boypren kita ni..aduh..tertengok plak handbag..sudah mau beli la plak..so,tersangkut la,terbeli la pulak..bila shooping kt bahrain..masa shooping rasa mcm murah jer..yela,terlupa currency sini lain dr msia..kt sini kurang satu digit..bag ni harga 14 BD jer..apa hingat ni mcm 14 hinggit!..lepas dah bayar,barula nak perasan..mahal gak ek..barula rasa termenyesal lak beli..haha..tula,kt sini..masa shooping rasa best sbb barang semua nampak hergenya macam murah..padahal sebaliknyer..bila balik rumah,baru terperasan..duit dlm wallet sudah kurangla..menyampah tul..

2 comments:

  1. 14BD tu bape Nad...tapi lawa la....

    ReplyDelete
  2. RM 120..tula memang lawa..tu yang aku malas nak berjalan tu..mesti ada yang sangkut punye..tgk harga yang tertera kt price tag ni mmg x membantu lansung..hehe

    ReplyDelete