About Me

My photo

Wandering across continents with four rugrats in tow. Rediscovering myself through crochet, sewing, baking, cooking and smothering my family with lots of love!

Wednesday, March 9, 2011

Aira goes to school

Aira dah boring duduk rumah. Dah la hanya ada Aisya, Mama, Bibik. Bila Papa pergi kerja, dia dah mula boring. So, hantarkan la jugak sekolah...tapi just for 2 days for a week. Monday and Wednesday. Try 2 hari dulu, kalau ok boleh tambah..(tapi sampai hari ini masih 2 hari...masalahnye kene tanya papa)..1st week masuk sekolah, terus ada Halloween party. So,masa party, Aira still tak pandai bergaul sangat.

Time Kak Aira pergi sekolah cian kat bucuk mama yang sorang ni. Kena tinggal kat rumah, Aisya jadi boring... Bila kakak balik je dari sekolah, dia terus menerpa kat pintu, siap nak tolong buka kan kasut kakak...


1st day to school


1st Halloween party (aira tengah makan keropok)






pretending..flying in aeroplane...


1st concert...being a pilot.


art work Aira

1 comment:

  1. Gambar yang first tu...mcm papa je yang excited...hahaha same cam kitorang...excited lebih!!!!!

    ReplyDelete