About Me

My photo

Wandering across continents with four rugrats in tow. Rediscovering myself through crochet, sewing, baking, cooking and smothering my family with lots of love!

Tuesday, April 12, 2011

Tugas…


Ramai yang bertanya..apa yang  ko buat kat sana tu?dah la tak kerje..mesti boring kan?...well..memang saya bercuti tanpa gaji..dan saya disini datang dengan title housewife..siap tercatat dalam passport saya lagi..hahaha..kelakar pulak bila tengok nama pekerjaan tu tertera dalam passport saya..

Selain daripada menjadi housewife..menyusukan Aisya…..Tugas saya yang ikut suami saya kesini adalah…

  1. Memberi sokongan moral kepada suami yang bekerja jauh dari family..
  2. Ikut suami ke function2 yang menjemput spouse..national day, king’s birthday dan macam2 lagi..
  3. Menguruskan (saya jadi setiausaha)  aktiviti-aktiviti persatuan wanita (PERWAKILAN MANAMA)
  4. Join program Jusoor (Program yang dijalankan oleh negara Bahrain untuk diplomat wanita serta wife diplomat yang bertugas di sini)



Dengan aktiviti-aktiviti  ini..terisila masa saya..so, bukan goyang kaki tau..


Fashion show..AMALGAMATION at Rumah Malaysia


Hari Raya 2010
Dinner with diplomats at our own house




Hampir setiap bulan..ada gambar dalam magazine..so, kene pastikan dalam bulan yang sama or next month tiada baju yang sama dipakai berturut-turut...




Sebenarnya ada banyak lagi aktiviti and gambar.....ermmmmmmmmmmmmmmmmm

4 comments:

  1. Hehe,ingtkan x mendapat sambutan..ok,ada permintaan ni..nnt banyak yang akan menyusul kemudian..

    ReplyDelete
  2. oyeah..best nye keje2 ko nad..galmer gtew

    ReplyDelete
  3. irma:errmm..mula2 bestla..lama2 bosan makcik :)

    ReplyDelete