About Me

My photo

Wandering across continents with four rugrats in tow. Rediscovering myself through crochet, sewing, baking, cooking and smothering my family with lots of love!

Thursday, April 21, 2011

Sports day..1st time

6 April 2011

The Budaiya Pre School Sports day...

Ini adalah sport day Aira yang pertama sejak masuk sekolah tahun lepas...mama and papa yang excited..
Orang lain mummy dorang jer yang datang..but for Aira, dua2 datang..mama and papa..nak bagi sokongan kepada Aira..Go Aira!!!

Acara pertama: Aira lumba dengan Maria..siap pakai topeng lagi...

Acara kedua: Lari beramai2..satu kelas...

Acara ketiga: Aira lumba Maria..lari berintangan..tapi Aira lajulah..suap tak pandang kiri kanan..lari masuk track orang sebelah pulak tu..tapi tak per..Aira menang!!!..yeay!!!

Aira menguap..menunggu turn...

Time to run

Aira lumba lari dengan Maria

Go Aira!

Aira masuk lubang orang lain..hehehe




everyone got the medals..yeayyy!!
running with obstacle

Aira with papa jer yang lari..daddy kawan Aira tu tak lari sebab kawan Aira yang tak tau siapa ke nama dia tu tak nak lari..

hop!hop!

masuk!!!!

papa dapat medal..yeayy!!sebab the only daddy yang lari...yeayyy!!

Mabruq to Aira and Papa!!!

2 comments:

  1. Medal tu untuk papa yg sporting!!!!

    ReplyDelete
  2. tula kan..mama pun nak medal tu..tapi malangnya..untuk acara wit mummy..ramai la pulak yang mauk..susah nak kompit..hehe

    ReplyDelete