About Me

My photo

Wandering across continents with four rugrats in tow. Rediscovering myself through crochet, sewing, baking, cooking and smothering my family with lots of love!

Friday, June 24, 2011

my first tudung

Thank you to my friend Puan Rozita from Brunei kerana sanggup mengajar saya untuk menjahit tudung ni..

This is my first attempt..ya Allah, memang susah tul terutamanya bahagian awning tu..huh..

Ini pun ada salah sikit, ada kedutan yang sepatutnya tiada, so I hide it using stone. I use my "magic wand" hehe.




Jubah ini telah lama dibeli ..ermm dari tahun 2007 (zaman mengandungkan Aira)..tapi terlalu labuh dan tak berkesempatan untuk meng orter..lepas tu sebab saya breastfeeding my 2 baby, lagilah alasan susah nak pakai jubah ni..
sekarang, saya jahit sendiri untuk pendekkan dan sudah bebas dari menyusu anak..bebas nak pakai baju apa saja hahaha..:)

No comments:

Post a Comment