About Me

My photo

Wandering across continents with four rugrats in tow. Rediscovering myself through crochet, sewing, baking, cooking and smothering my family with lots of love!

Sunday, May 8, 2011

dont want tshirt..i want dress



i want dress mama...


ok..aira lansung tak nak pakai tshirt dia..asyik2 nak pakai dress..

so, mama tukarkan tshirt aira into dress..: )

tshirt ni acu (mummy aira) yang beli..jgn marah ei..saya potong skit..

idea ni datang from blog grosgrain ..cute kan..so, lepas ni..mana tshirt yang kotor or dah lama tapi sayang nak buang boleh tukar jadi dress..


potong tshirt

kain..kain ni dah lama beli masa kat malaysia dulu

sambungkan




muahhh..



4 comments:

  1. wah...cantiknya dress kak aira ;p
    muaahh..love u!
    t-shirt minie maouse tu nnt jgnla buat dress please..mintak mama buat skirt lak utk t-shirt tu k!!
    lagi cute camtu...
    btw, aisya buat ape kt blakang tu?hihihi

    ReplyDelete
  2. good idea nad.bolehlah aku menghabiskan tshirt2 raniya yg dia tk nak pakai tu.

    ReplyDelete
  3. Dah agak dah..u mesti suka ni fahanaz.

    ReplyDelete