About Me

My photo

Wandering across continents with four rugrats in tow. Rediscovering myself through crochet, sewing, baking, cooking and smothering my family with lots of love!

Friday, July 8, 2011

CEH..TERTIPU!!


Hampeh betul!!!

Semalam masa masuk stor room dapur..mata saya terpandang satu iklan di surat khabar lama..saya terpikir..eh, kat Bahrain ni pun ada jual nasi lemak!!..kat mana ek?

so, saya pun patah balik ke ruang stor..tengok balik ruangan iklan tu..

rupa-rupanya..surat khabar Malaysia..iklan Oldtown!!

hehehehe..

Last month, my neighbour from uk ni pergi holiday ke Malaysia..dia sajer jer la bagi NST ni kat kitorang..:)




Ini dia..tertipu betul..ingatkan ada nasi lemak kat Bahrain ni...huhu

2 comments:

  1. Hahaha tu nampak sangat ko dah ngidam......

    ReplyDelete
  2. hahaha..tulakan..asyik makan nasi lemak homemade..aku terasa nak makan nasi lemak beli!!!waa!!!!

    ReplyDelete