About Me

My photo

Wandering across continents with four rugrats in tow. Rediscovering myself through crochet, sewing, baking, cooking and smothering my family with lots of love!

Wednesday, November 9, 2011

Our Trip to Dammam, Saudi

Dah lama sebenarnya pergi ke Dammam, tapi sekarang baru ada time nak upload.. :-)

Our second trip to Dammam, Saudi. Tak jauh dari Bahrain. Just across the King Fadh Causeway to Saudi. 




On the King Fadh Causeway


Passport checkpoint


Mari beli crackers



Time to eat.. Susah betul nak cari restaurant yang boleh ladies makan. Kena pergi family restaurant baru boleh. Kalau tak, ladies kene makan dalam kereta or kene tapau bawa balik rumah..




Ni dia..kene cari restaurant yang ada bilik2 kecil yang bertirai macam ni..:)


Sedap betul makan Nasi Bukhari ni..sampai susah nak berhenti..yum2..


Di Bahrain tak ada IKEA..so, kene singgah IKEA ..huhu


Tak ada plak gambar kedai Abaya, Jalabiya n Thoub..next time ye..:)

Kat sana sempat juga merasa solat di masjid syiah..hehe.. Driver kami orang syiah, so ikut je..kita solat cara kita la..tapi mmg dorang pelik tengok saya..dah la muka Asian, dorang mesti pelik..tak kan syiah kot..hehe

No comments:

Post a Comment