About Me

My photo

Wandering across continents with four rugrats in tow. Rediscovering myself through crochet, sewing, baking, cooking and smothering my family with lots of love!

Wednesday, November 23, 2011

Ma9asalamah...bye-bye


Moist Chocolate Cake for farewell tea party kak Salimah di rumah..

Nyum nyum..cake ni memang sedap, sangat moist. Bakar tapi rasanya macam cake kukus.



Tulisan diatas cake tu saya yang tulis:

Ma9asalamah Salimah w 9alayt

(Bye2 Salimah sekeluarga)

3 comments:

  1. nad,cantik tulisan ko.nad,adik aku tgh pregnant,dia suka tgk muka aisya.tiap2 hari dia tgk muka aisya.hehe.

    ReplyDelete
  2. waa...dah pregnant lagi..cograts..hehe, nanti aisya balik msia kita leh amik gambar ngn anak dia..tengok ada serupa tak jadinya..:)..thanks, ala tulisan mengigil2...:)

    ReplyDelete
  3. :) ok lah tulisan tu.dia harap2 dpt girl pulak.and dia cakap dia mmg suka tgk muka aisya tu.kalau dpt girl,kite tgk sama tak ;)

    ReplyDelete