About Me

My photo

Wandering across continents with four rugrats in tow. Rediscovering myself through crochet, sewing, baking, cooking and smothering my family with lots of love!

Saturday, December 15, 2012

Hajj 1433H ( Part 1)

Alhamdulillah , kami selamat menunaikan rukun Islam yang kelima tahun ini.

Kami bertolak ke kota Madinah dari Bahrain dengan bas. Memang mencabar jugak. Ye la, first time betul-betul bersama dengan orang local Bahrain.. Ada yang langsung tak boleh cakap English.

Ambil masa satu hari satu malam jugak from Bahrain. Sampai Madinah keesokan hari waktu Asar.
Alhamdulillah... Memang cantik sangat.. Ini first time kami menjejakkan kaki ke Kota Madinah. Sebelum ni masa buat umrah kami straight dari Jeddah ke Mekah je.

Gambar perjalanan serta gambar sekitar Madinah.

Agaknya bila la dapat pergi lagi ek.. InsyaAllah...











6 comments:

  1. Tahniah! Dah bergelar hajjah n haji......

    ReplyDelete
  2. wah dh jd haji & hajjah korang tahniah...budak2 kat tgl kat mn time ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih Irma..anak-anak mak and ayah jaga, melawat Bahrain sambil jaga cucu :)

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Assalam-O-Alaikum

    Perform Umrah this year by gaining the opportunity of Cheap Umrah Packages 2017 UK provided by the one and only reliable source, Road to Makkah.

    ReplyDelete